HeaRt news! Kuulumisia virtuaalisesta HR-palvelustamme!

Virtuaalinen HR-palvelu HeaRt palveluksessanne!

Olet varmasti syksyn mittaan jo kuullutkin meidän puhuvan virtuaalisesta HR-palvelustamme HeaRtista, jota pääsimme ensi kertaa esittelemään isommalle joukolle Suomen johtavassa HR-alan tapahtumassa HRx:ssä marraskuussa. Palvelun ideana on sujuvoittaa HR-ammattilaisten ja esimiesten työtä arjen eri tilanteissa. Esimerkiksi, kun työntekijä alkaa osoittaa merkkejä siitä, ettei hän suoriudukaan tehtävistään enää entiseen tyyliinsä, mitäs ne esimiesten keinot tällöin olivatkaan? Tähän ja moniin muihin tilanteisiin HeaRt antaa vastauksen muutamalla klikkauksella.

HR-työkalu, joka antaa helpot ja yksinkertaiset vastaukset arjen eri tilanteisiin

Jo Albert Einstein kiteytti hyvin: ”Kaikki pitäisi tehdä niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista, mutta ei yhtään sitä yksinkertaisemmaksi.” Tämä ajatus mielessämme olemme laatineet HeaRtin sisältöä avuksesi työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin. Ohjeet ovat niin sanotusti valmiiksi pureskeltua tietoa, eli saat yksinkertaiset toimintaohjeet lomakkeineen ja mallipohjineen käyttöösi yhtä helposti kuin soittaisit HR-päällikölle.

”Sovellus on helppo käyttää ja asiat löytyvät helposti!”

Viime vuoden ajan palvelua on kehitetty kiihtyvällä tahdilla ja loppuvuodesta pääsimme projektissa pilottivaiheeseen. Asiakkaiden antamissa pilottipalautteissa HeaRt-palvelumme ensimmäistä versiota jo kuvattiin helppokäyttöiseksi ja kattavaksi. Olemme päässeet viemään eteenpäin myös kehitystoiveita, joita saimme pilottiyrityksiltä. Tämä työ jatkuu tästä eteenpäinkin aktiivisena.

Voisiko HeaRt toimia myös sinun organisaatiossasi arjen rutiinien helpottajana ja haluaisitko tutustua palveluun tarkemmin? Tutustu tästä linkistä tarkemmin tuotteeseen: www.hrheart.fi ja ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen asian tiimoilta!

Kysy lisää tai sovi tapaaminen:

Nina Laitinen

nina.laitinen(at)hrlegalservices.fi
+358 50 301 9996