Tervetuloa asiakasaamuumme 15.3. klo 8.00-10 kuulemaan miten terveyttä ja hyvinvointia voi johtaa -vai voiko?

Terveyden johtaminen on monen tekijän summa ja vaatii toimivaa yhteistyötä. Miten saavutetaan yhteinen tavoite: terve ja hyvinvoiva henkilöstö, joka on innostunut ja tuottava? Onko se utopiaa vai mahdollista? Monet yksittäiset tilanteet testaavat kokonaisuutta arjessa, mitä tehdään esim. työntekijän kanssa, jolla on alkava muistisairaus?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan terveyden johtamisesta ja hyvinvoinnista 15.3. klo 8.00-10 toimistollemme, tai osallistu tilaisuuteen omalta laitteeltasi klo 8.30 alkaen. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 8.3. tästä.

Tilaisuudessa käsitellään terveyden ja hyvinvoinnin johtamista hyvin käytännönläheisesti. Aamupalatarjoilu klo 8 alkaen.

Tilaisuus pidetään toimistollamme Mannerheimintie 113, Business Park Verdissä, 2. kerroksessa TAI voit osallistua tilaisuuteen omalta laitteeltasi (saat linkin tilaisuuteen päivää aiemmin). Jos tulet omalla autolla, pysäköintitilaa löytyy kadun varresta, sekä Verdin parkkihallista.

Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat OTM Henna-Riikka Huhta sekä yhteistyökumppanimme, muutosvalmentaja Kaija Solana.

Aiheeseen liittyvä kirjallisuus: Johda terveyttä (Henna-Riikka Huhta ja Tiina Alahautala) ja Elämän virrassa -miten elät linjassa muutosten kanssa (Kaija Solana)

”Johda terveyttä” toimii työnantajan oppaana ja siinä käydään käytännönläheisesti ja innostavasti läpi terveyden johtamista työpaikalla. Terveyden johtamiseen liittyviä seikkoja tarkastellaan monipuolisesti juridisesta, taloudellisesta ja terveydellisestä näkökulmasta. Kirjan voit tilata tästä.

”Elämän virrassa -miten elät linjassa muutosten kanssa” on opas oman elämän johtamiseen. Kirja he­rät­tää ky­see­na­lais­ta­maan monia arkisia asioita, ra­vis­te­le­maan luu­tu­nei­ta kä­si­tyk­siä ja ajat­te­le­maan elämää laa­jem­mas­ta nä­kö­kul­mas­ta. Se myös kos­ket­taa lu­ki­jaan­sa kir­joit­ta­jan oma­koh­tai­sil­la ko­ke­muk­sil­la. Kirjan voit tilata tästä.

Lue myös aiheeseen liittyvät blogit

https://www.hrlegalservices.fi/onko-kiiretta-tiedossa/

https://kaijasolana.com/mika-minusta-tulee-isona/

https://www.hrlegalservices.fi/johda-motivaatiota-johda-terveytta/

 https://eventolehti.fi/artikkelit/tyoniloa-metsastamassa/