Tietosuoja meillä

Tietosuoja on osa palveluitamme. Haluamme myös omassa toiminnassamme käsitellä henkilötietoja lainmukaisesti. Tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Me noudatamme uutta tietosuoja-asetusta ja muuta henkilötietolainsäädäntöä. Tässä kerromme mitä tietoja tarvitsemme ja miksi sekä mitä oikeuksia henkilötietoihin liittyen on olemassa.

Asiakastiedot ja markkinointi

Käsittelemme rekisterinpitäjänä yritysasiakkaidemme edustajien henkilötietoja oikeutetun etumme perusteella, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme, täytäntöönpanna yhdessä sopimamme palvelut, sekä suorittaa asiakasviestintää ja laskutusta. Tällöin käsittelemme nimitietoja, työsähköpostitietoa ja työpuhelinnumeroa. B2B-markkinointia varten tallennamme myös tehtävänimikkeen. Tiedot saadaan henkilöiltä itseltään. Suoramarkkinointietojen käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etu. Jos et halua vastaanottaa meiltä esimerkiksi valmennuksiimme tai muihin palveluihimme liittyvää markkinointiviestintää, voit kieltää sen lähettämämme viestin tai soittamamme puhelun yhteydessä.

Käsitellessämme yksityishenkilöiden henkilötietoja, säilytämme myös tarpeelliset laskutustiedot, kuten henkilön laskutusosoitteen ja tarpeelliset tunnistamistiedot. Emme tee suoramarkkinointia yksityishenkilöille.

Säilytämme henkilötietoja edellä kerrotun käsittelyn tarkoituksen mukaisen ajan. Tarpeettomat tiedot poistetaan viipymättä. Emme käsittele mitään tietoja, mikä ei ole palveluidemme näkökulmasta tarpeellista. Me myös päivitämme henkilötietoja jatkuvasti.

Luovutammeko henkilötietoja?

Luovutamme henkilötietoja omassa yritysverkostossamme, jos olet antanut siihen suostumuksen.

Tapahtumiemme, asiakastilaisuuksien ja valmennusten järjestämiseen käytämme Lyytin tarjoamaa palvelua, jolle siirretään tapahtuman järjestämisen näkökulmasta tarpeelliset tiedot.

HS Works Oy tarjoaa meille IT-tukea tarvittaessa. Heillä voi olla palveluiden teknisen ylläpidon ja kehittämisen vuoksi tarve päästä henkilötietoihin. Olemme tehneet HS Worksin kanssa sopimuksen tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta käsittelystä.

Henkilötietoja säilytetään Google Driven pilvipalvelussa. Käyttämämme pilvipalvelu Drive on suojattu ja tietoturvan näkökulmasta turvallinen, mutta tietoja saattaa siirtyä EU:n ulkopuolelle. Tietojen siirrossa noudatetaan tällöin tietosuojalainsäädännön vaatimuksia, ja Google on Privacy Shield-sertifioitu. Lisätietoja Privacy Shieldistä saat täältä.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka Internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää usein käyttäjän suostumuksen riippuen evästeen tyypistä. Olemme pyytäneet sinulta suostumuksen, kun vierailit sivullamme.

Pakollisten evästeiden avulla sivustomme toimii ja pysyy turvallisena. Evästeitä käytetään myös etusivun esittelyvideotamme varten. Lisäksi käytämme evästeitä, jotta voimme seurata Google-mainonnan tehokkuutta.

Jos haluat estää tai kieltää evästeiden käytön, voit tehdä sen selaimesi yksityisyysasetustesi kautta. Evästeet ovat kuitenkin usein tarpeellisia sivuston tiettyjen toimintojen ylläpitämiseksi. Siksi kaikkien evästeiden käytön kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toimintaan.

Oikeudet henkilötietojen suojassa

Oikeudet on säännelty lailla. Ne ovat:

  • Oikeus tutustua tietoihin ja tarkastaa ne
  • Oikeus saada tarpeettomat tiedot poistetuksi
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
  • Oikeus kieltää suoramarkkinointi
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Lisätietoa oikeuksien tarkemmasta sisällöstä saat alla mainitulta yhteyshenkilöltä. Voit myös käyttää oikeuksiasi olemalla yhteydessä alla mainittuun yhteyshenkilöön. Suoramarkkinoinnin voit lisäksi kieltää sähköisen suoramarkkinointiviestin tai -puhelun yhteydessä.

Ota meihin yhteyttä tietosuoja-asioissa:

Jasmina Heinonen
lawyer
jasmina.heinonen(at)hrlegalservices.fi
+358 44 049 4989

&

Aleksi Nieminen
lawyer
aleksi.nieminen(at)hrlegalservices.fi
+358 40 144 1594

&

Tapio Pesonen

legal advisor
tapio.pesonen(at)hrlegalservices.fi
+358 50 502 3775